h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tarımsal ve kırsal kalkınma zirvesi Aziziye’de gerçekleştirildi

Tarımsal ve kırsal kalkınma zirvesi Aziziye’de gerçekleştirildi

Erzurum Aziziye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, tarımsal desteklemelerle ilgili geniş katılımlı bir tanıtım programı düzenledi. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı ve davetlilerin katıldığı programda, Aziziye ilçesinin tarım ve hayvancılık potansiyeli vurgulandı. Başkan Orhan, projeler ve yatırımların, çiftçilere ve üreticilere artı değer katacağını belirtti ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne teşekkür etti.

Erzurum’un Aziziye ilçesinde bulunan Tarım ve Orman Müdürlüğü, geniş bir katılımla desteklemelerle ilgili bir program düzenledi. Tarımsal ve kırsal kalkınma desteklemelerine odaklanan etkinliğe, İlçe Kaymakamı Muhammet Tugay, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan ve davetliler katıldı.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, ilçenin tarım ve hayvancılık potansiyelinin oldukça büyük olduğunu belirtti ve “Özellikle bu potansiyelin projeler aracılığıyla değerlendirilmesi gerekiyor. Yani daha fazla proje, daha fazla yatırım, üretim ve istihdam demek. Bu doğrultuda çiftçilerimize, üreticilerimize, meslek odalarına ve kooperatiflere başarılar diliyoruz ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğümüze bu sürece katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Ümraniye’de metro inşaatı sırasında bina çöktü… İşte o anların görüntüleri

Sıradaki haber:

Ümraniye’de metro inşaatı sırasında bina çöktü… İşte o anların görüntüleri

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.