h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Tarımda Yeni Bir Perspektif Sunuldu

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen ‘Tarımsal Öğretimin 178. Yılı’ paneli büyük bir ilgiyle gerçekleşti. Panelde, tarımsal üretim ve tarımsal sanayi sektörünün önemi vurgulandı. Ayamama çiftliğinde kurulan ziraat mektebinden başlayarak tarımsal eğitim ve öğretimin tarihsel gelişimi anlatıldı. Küresel gıda güvencesi, küresel ısınma ve tarım, pestisit kalıntıları gibi konular panelde sunumlarla ele alındı. Panel, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bilecik şehrinde düzenlenen ‘Tarımsal Öğretimin 178. Yılı’ paneli büyük ilgi gördü. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen panelde, Bilecik il protokolü, akademisyenler ve öğrenciler bir araya geldi. İl Tarım ve Orman Müdürü Necmettin Yoldaş, konuşmasında tarımsal üretimin ve tarımsal sanayi sektörünün ülke için ne kadar önemli olduğuna değindi. Panelde, 1847 yılında Ayamama çiftliğinde kurulan ziraat mektebiyle başlayan tarımsal eğitim ve öğretim hakkında bilgiler aktarıldı. Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen panelde, Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulbaki Bilgiç ‘Küresel Gıda Güvencesi’, Prof. Dr. Ali Gülümser ‘Tarımsal Öğretimin Tarihsel Gelişimi’, Prof. Dr. Ali Koç ‘Küresel Isınma ve Tarım’, Prof. Dr. Osman Tiryaki ise ‘Pestisit Kalıntıları Küçümsenmemeli, Abartılmamalı’ başlıklı sunumlarını gerçekleştirdiler. Panel, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Bu ilçeye modern bir otobüs durak sistemi yerleştirildiği ile ilgili bir haber başlığı seçebilirsin.

Sıradaki haber:

Bu ilçeye modern bir otobüs durak sistemi yerleştirildiği ile ilgili bir haber başlığı seçebilirsin.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.