h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Taksiyle çarpışan araç araziye savruldu, 4 kişi yaralandı

Taksiyle çarpışan araç araziye savruldu, 4 kişi yaralandı

İzmit'te ticari taksi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu hafif ticari araç boş araziye uçtu, 4 kişi yaralandı. Kazada sürücü ve araçtaki üç kişi yaralanırken, olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçlarda hasar meydana gelirken, polis inceleme başlattı.

İzmit ilçesinde Ticari Taksiyle Çarpışan Araç Boş Araziye Uçtu, 4 Kişi Yaralandı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında ticari taksi ile hafif ticari bir araç çarpışarak boş araziye uçtu ve 4 kişi yaralandı.

Kaza, İzmit’in Yeşilova Mahallesi’nde bulunan Boğazova Caddesi’nde gerçekleşti. Kazaya göre, aynı yönde ilerlemekte olan M.A. adlı şahsın kullandığı 41 GB 059 plakalı Volkswagen marka hafif ticari araç ile S.Y. tarafından yönetilen 41 T 0535 plakalı ticari taksi çarpıştı. Çarpışma sonucunda hafif ticari araç, büyük bir hızla boş bir araziye uçtu. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü M.A. ve 3 kişi yaralandı. Durumu fark eden vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istediler. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, 4 yaralıya müdahale ederek ambulanslarla yakındaki hastanelere sevk ettiler.

Kaza sonucunda araçlarda hasar meydana gelirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. Detaylı incelemelerin ardından kaza nedeninin belirlenmesi amaçlanıyor.

Takla atan araç feci bir şekilde hurdaya döndü: 1 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Takla atan araç feci bir şekilde hurdaya döndü: 1 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.