h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Takla atan araç feci bir şekilde hurdaya döndü: 1 kişi yaralandı.

Takla atan araç feci bir şekilde hurdaya döndü: 1 kişi yaralandı.

Kırıkkale'deki trafik kazasında takla atan otomobil hurdaya döndü ve sürücü yaralandı. Kazanın meydana geldiği yerde inceleme başlatıldı. Yaralı şahıs tedavi altına alındı ve hayati tehlikesi bulunmuyor. Kaza sonucunda otomobil kullanılamaz hale geldi ve otoparka çekiciyle taşındı. 112 Acil Çağrı Merkezi tarafından sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi.

1 Kişi Yaralandı: Kırıkkale’de Otomobilin Takla Atması Sonucu Meydana Gelen Kazada Araç Hurdaya Döndü

Kırıkkale-Ankara D200 karayolu üzerinde yer alan Yahşihan ilçesinde, İ.B. (42) yönetimindeki 06 BMP 826 plakalı Toyota marka otomobilin takla atması sonucu meydana gelen kazada bir kişi yaralandı. Kazanın sebebi, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiydi. Yaralanan sürücüye hızla müdahale edebilmek için 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verildi ve olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı şahıs, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesi bulunmadığı ifade edildi. Trafik polisi tarafından yapılan inceleme sonucunda, araç kullanılamaz hale gelmiş ve çekici yardımıyla otoparka götürülmüştür.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ağrı’da Trafik Jandarması, rekor sayıda denetim ve eğitim gerçekleştirdi.

Sıradaki haber:

Ağrı’da Trafik Jandarması, rekor sayıda denetim ve eğitim gerçekleştirdi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.