h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Tahmazoğlu, taksici esnafların isteklerini kulak kabarttı

Tahmazoğlu, taksici esnafların isteklerini kulak kabarttı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksi durağında esnaflarla buluşarak belediye çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı. Taksiciler, yapılan yol ve tünel çalışmalarından dolayı başkana teşekkür etti. Başkan Tahmazoğlu, ziyaretlerinin vatandaşın taleplerini dikkate alarak gerçekleştirildiğini belirtti. Taksi durağı esnafı ise başkanın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, yapılan hizmetlerden çok memnun olduklarını dile getirdi.

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, taksi durağında taksicilerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Sık sık aile, öğrenci ve esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Tahmazoğlu, bu kez taksi durağını ziyaret ederek, gündemle ilgili konular hakkında görüş alışverişinde bulundu ve belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Taksiciler, yapılan yol ve tünel çalışmaları nedeniyle Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

“Vatandaşın talebi bizim için önemli”

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, taksi duraklarını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya gelme fırsatı bulduklarını dile getirdi. “Göreve geldiğimizden beri güler yüzlü, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daima nasıl daha iyisini yapabiliriz diye düşünüyoruz. Şahinbey Belediyesi olarak, esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetine sunabileceğimiz tüm imkanları seferber ettik. Talepler doğrultusunda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Daha modern ve yaşanabilir bir şehir için ilçemize hep birlikte katkı sunuyoruz” dedi.

Taksi durağı esnafı, Başkan Tahmazoğlu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızın ziyareti bizi çok mutlu etti. Kendisinin çalışmalarından son derece memnunuz. Özellikle Yeşil Vadi Üç Katlı Köprülü Kavşak ve Şahinbey 100 Yıl Tünelleri gibi önemli projeleri, ulaşım açısından büyük bir kolaylık sağladı. Bizler de Allah razı olsun, kendisine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştular.

Karapınar’daki İlkokul Öğrencileri, Askıda Ekmek Kampanyasıyla Destekleniyor

Sıradaki haber:

Karapınar’daki İlkokul Öğrencileri, Askıda Ekmek Kampanyasıyla Destekleniyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.