h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Bolu’da Abant Gölü Milli Parkı’na ziyarete gelen bir ailenin otomobili, park ederken şarampole düşmekten son anda kurtuldu. Yolun sel nedeniyle bozulması sonucu, otomobil havada sıkıştı. Olayı fark eden jandarma ekipleri, güvenlik kameralarında görülen otomobilin yardımına koştu. Saatler sonra araç kurtarıldı.

Kocaeli’den Abant’a piknik yapmak için gelen sürücü, otomobilini park etmek istedi. Ancak daha önce yaşanan sel felaketi nedeniyle bozulan yolu fark etmedi. Otomobil park edildiği sırada şarampole düşmekten son anda kurtuldu. Aracın asılı kalması üzerine, jandarma ekipleri ailenin yardımına yetişti. Aracın kurtarılması saatler sürdü.

Olayın şokunu üzerlerinden atamayan Arif ve Tuğba çifti, “Ne olduğunu anlayamadık. Otomobili park etmek istemiştik. Yanında işaret veya uyarı yoktu. Gözümüzden kaçtı. Otomobilin sağ ön tekerleği boşluğa düştü ve havada sıkıştı” şeklinde konuştu.

Görüntüler kaydedildi! Araç tarlaya böyle savruldu

Sıradaki haber:

Görüntüler kaydedildi! Araç tarlaya böyle savruldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.