h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sürekli eğitim alan trafik jandarmasına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor

Sürekli eğitim alan trafik jandarmasına öğrenciler büyük ilgi gösteriyor

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında başlatılan trafik eğitimlerine devam ediyor. Öğrencilere trafik kuralları, okul servisleri, emniyet kemeri ve yaya geçidi kullanımı konularında teorik ve pratik eğitim veriliyor. Eğitimlerin son durağı Mehmet Akif Ersoy İlk/Ortaokulu oldu. Faaliyetlerin devam edeceği bilgisi verildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı Trafik Şubesi, Cumhuriyetin 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 2023 yılında başlattığı trafik eğitim faaliyetlerini 2024 yılında da sürdürüyor. Öğrencilere genel trafik kuralları, okul servislerine binme ve inme kuralları, emniyet kemeri kullanımı, yaya geçidi kuralları gibi konularda hem teorik hem de pratik eğitimler veriliyor. Eğitim sonunda öğrencilere boyama kitapları, boyama setleri ve kırtasiye malzemeleri dağıtılıyor. Jandarma Trafik ekipleri, son olarak Mehmet Akif Ersoy İlk/Ortaokulu’nda eğitim verdi ve etkinliklerin devam edeceği bilgisi paylaşıldı.

Seçil Erzan’ın yargılanması “Fatih Terim Fonu” davasında sürecek

Sıradaki haber:

Seçil Erzan’ın yargılanması “Fatih Terim Fonu” davasında sürecek

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.