h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şüpheliden provokatif paylaşım nedeniyle şafak operasyonu

Şüpheliden provokatif paylaşım nedeniyle şafak operasyonu

Adıyaman'da yapılan Pençe Kilit Operasyonu ile ilgili sosyal medya üzerinden provokatif paylaşım yaptığı belirlenen E.Y. isimli şahıs, TEM ekipleri tarafından düzenlenen şafak operasyonuyla gözaltına alındı. Polis, şahsın kaldığı konteyneri aradı ancak herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Gözaltına alınan şahıs, sağlık raporlarının ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Soruşturma devam ediyor.

Adıyaman’da, sosyal medya üzerinden Pençe Kilit Operasyonu ile ilgili provokatif paylaşımlar yaptığı belirlenen şüpheli şahıs, erken saatlerde gerçekleştirilen bir operasyonla gözaltına alındı. Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen PKK/KCK operasyonları kapsamında, E.Y. (33) isimli şahsın konteyner evinde yapılan aramada herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Gözaltına alınan şahıs, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine götürülerek ifadesi alınacak. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sokak köpeği saldırısına maruz kalan çocuk ölümden kıl payı kurtuldu.

Sıradaki haber:

Sokak köpeği saldırısına maruz kalan çocuk ölümden kıl payı kurtuldu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.