h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şüpheli şahıs, polislerin takibindeki bir taksi içerisinde yakalandı

Şüpheli şahıs, polislerin takibindeki bir taksi içerisinde yakalandı

Denizli'de yapılan uygulamada, aranan ve 5 yıl 3 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şüpheli yakalandı. Yunus ekipleri, durdurdukları bir ticari takside yolcu olarak bulunan Eren Özer'in GBT sorgulamasında aranma kaydı olduğunu tespit etti. Yapılan incelemelerde hırsızlık suçlarından 4 ayrı aranma kaydı olduğu belirlenen şahıs, üzerinden bıçak çıkmasıyla birlikte gözaltına alındı. Şahsın işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine gönderilmesi planlanıyor.

Denizli’de 4 ayrı suçtan aranan ve 5 yıl 3 ay 7 gün hapis cezasına çarptırılmış olan bir kişi, polis uygulamasında yakalandı.
Denizli’de görev yapan Yunus ekipleri, şüpheli bir kişi ve araçları hedef alan bir uygulama sırasında yolcu olarak bulunan Eren Özer’in Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusunda arama kaydı olduğunu tespit etti. Yapılan araştırmalar sonucunda, bu kişinin hırsızlık suçlarından aranmakta olduğu ve 5 yıl 3 ay 7 gün hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Üst aramasında bıçak bulunan şahıs polis tarafından gözaltına alındı ve polis merkezine götürüldü. Şahsın işlemlerinin ardından cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Muhtarlık ofisinden havaya ateş eden maganda güvenlik kameralarına yakalandı

Sıradaki haber:

Muhtarlık ofisinden havaya ateş eden maganda güvenlik kameralarına yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.