h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultangazi’deki bir oto tamirhanesinde çıkan yangında 2 otomobil ve 1 motosiklet tamamen yok oldu.

Sultangazi’deki bir oto tamirhanesinde çıkan yangında 2 otomobil ve 1 motosiklet tamamen yok oldu.

Sultangazi’deki bir oto tamircisinde çıkan yangında, 2 otomobil ve 1 motosiklet alev alarak kullanılamaz hale geldi. Yangın nedeni henüz bilinmiyor. İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangına müdahale etti ve alevleri söndürdü. Yangında ölü veya yaralı olmadı. Yetkililer yangının çıkış nedenini araştırmaya başladı.

Sultangazi’de bir oto tamircisinde çıkan yangın, dükkan içerisinde bulunan 2 otomobil ve 1 motosikletin tamamen yanmasına sebep oldu.

Yangın, Sultangazi Malkoçoğlu Mahallesi Zafer Sokak’ta saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Tahminlere göre, henüz belirlenemeyen bir sebeple 5 katlı bir binanın giriş katında bulunan oto tamirci iş yerinde yangın çıktı. Alevler hızla yayılarak dükkan içinde bulunan 2 otomobil ve 1 motosiklete sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri gönderildi. İtfaiye ekipleri, kapalı durumda olan dükkanın camlarını ve demir korkuluklarını kırarak yangına müdahale etti. Alevlerin büyüklüğüne rağmen itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı ve yangın söndürüldü. Neyse ki, yangında herhangi bir ölü ya da yaralı rapor edilmedi ancak 2 otomobil ve 1 motosiklet kullanılamaz hale geldi.

Olay yerindeki ekipler, yangının sebebini belirlemek üzere araştırmalarına başladılar.

“Araba, tarlaya çıktı ve sadece 120 metre sonra durabildi” olarak başlığı özgünleştirebilirim.

Sıradaki haber:

“Araba, tarlaya çıktı ve sadece 120 metre sonra durabildi” olarak başlığı özgünleştirebilirim.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.