h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultangazi’de makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Sultangazi’de makas atan araç yol kenarındaki dampere çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Sultangazi'de trafikte makas atarak ilerleyen bir araç, yol kenarına bırakılan dampere çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kaza, TEM Otoyolu Metris Tekstilkent yönünde meydana geldi. İddiaya göre, Ebubekir Civelek yönetimindeki otomobil, arızalı dambere çarptı ve araçta sıkışan 3 kişi oldu. İtfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Kurtarma çalışmaları sırasında bir kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralıların tedavisi devam ediyor ve trafik akışı tek şeritten sağlanıyor.

Sultangazi’de Trafiğe Makas Atan Araç, Dampere Çarptı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Sultangazi ilçesinde, trafiği tehlikeye atan bir araç, yol kenarına bırakılan bir tamire çarptı. Kazada bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi de yaralandı.

Olay, saat 22.30 sularında TEM Otoyolu Metris Tekstilkent istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre, makas atarak ilerleyen Ebubekir Civelek’in kullandığı 34 BBA 976 plakalı otomobil, yol kenarında bozulmuş bir tamire çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçta bulunan üç kişi sıkıştı. Kazayı görenler durumu hemen yetkililere bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri, Sılan Nur Salman, Ebubekir Civelek ve Melisa Çeliktaş’ı sıkıştıkları yerden kurtardı. Sağlık ekipleri, Sılan Nur Salman’ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Melisa Çeliktaş’ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, araç sürücüsü Ebubekir Civelek’in sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Kaza nedeniyle polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri aldı ve trafik tek şeritten sağlandı.

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Alzheimer hastası 81 yaşındaki Mustafa Yıldız’dan haber alınamıyor: Arama çalışmaları başlatıldı

Sıradaki haber:

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde Alzheimer hastası 81 yaşındaki Mustafa Yıldız’dan haber alınamıyor: Arama çalışmaları başlatıldı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.