h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’de işçilerin barındığı konteynerde çıkan yangın sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Sultanbeyli’de işçilerin barındığı konteynerde çıkan yangın sonucu 3 kişi hayatını kaybetti.

Sultanbeyli'deki bir çelik malzeme üretim iş yerinde çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetti, 2 işçi ise yaralandı. Yangın kısa sürede söndürülürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, yangının çıkış sebebi araştırılıyor ve yaralanan işçiler hastaneye götürüldü.

Sultanbeyli’de İşçi Koğuşunda Çıkan Yangında 3 Kişi Hayatını Kaybetti

Sultanbeyli ilçesinde, çelik malzeme üretimi yapılan bir iş yerinde bulunan işçilerin kaldığı konteynerde yangın çıktı. Maalesef yangında 3 işçi hayatını kaybetti ve 2 işçi de yaralandı.

Olay, Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak’taki iş yerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın hakkında bilgi alınır alınmaz, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekipleri tarafından hızlı bir şekilde müdahale edilen yangın söndürüldü. Konteynere yapılan incelemeler sonucunda 3 işçinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Hayatını kaybeden işçilerin adları Fırat Karadağ (17), Murat Çolak (21) ve Muhammed Şahin (18) olarak belirlendi. Yangın sonucunda ayrıca 1’i ağır 2 işçi yaralandı.

İstanbul Valiliği konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “15 Ocak 2024 tarihinde, Sultanbeyli ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak’ta bulunan özel bir firmaya ait iş yerinde sabaha karşı çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetmiştir. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülmüş, yaralı işçiler ise hastaneye kaldırılmıştır. Yangının sebebiyle ilgili inceleme devam etmekte olup, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştır” ifadelerine yer verildi.

Televizyon siparişini verdi, fakat yerine bez hediye edildi

Sıradaki haber:

Televizyon siparişini verdi, fakat yerine bez hediye edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.