h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’de aracını kontrol edemeyen sürücü, büyük bir faciaya neden oldu: 1 kişi yaralandı.

Sultanbeyli’de aracını kontrol edemeyen sürücü, büyük bir faciaya neden oldu: 1 kişi yaralandı.

Sultanbeyli'de meydana gelen trafik kazasında bir otomobil, çöp konteynerine çarpıp daha sonra bir binanın zemin katına düştü. Kazada bir kişi yaralandı. Sürücü ve araçtaki diğer üç kişi olay yerini terk ederken, yaralanan kişi hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Sultanbeyli’de bir otomobil sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybederek çöp konteynerine çarptıktan sonra bir binanın zemin katındaki boşluğa düştü. Bu kazada bir kişi yaralandı.

Olay, İstanbul Sultanbeyli ilçesinde, Demokrasi Meydanı üzerinde saat 00.10 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, sürücüsü henüz öğrenilmeyen 34 TZ 9806 plakalı araç seyir halindeyken direksiyon kontrolünü kaybetti ve önce bir çöp konteynerine çarptı, ardından da bir binanın zemin katındaki boşluğa düştü. Kazada, sürücüyle birlikte araçta bulunan üç kişi, yaralanan arkadaşları Hidayet Aras’ı olay yerinde bırakarak kaçtı. Çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi ve olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralı vatandaşı hastaneye kaldırırken, polis ekipleri de olayla ilgili soruşturma başlattı.

İstanbul’da bir askeri birliğe saldırı gerçekleşti, biri subay olmak üzere beş şehit verildi.

Sıradaki haber:

İstanbul’da bir askeri birliğe saldırı gerçekleşti, biri subay olmak üzere beş şehit verildi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.