h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sultanbeyli’de 3 işçinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anı kamerada

Sultanbeyli’de 3 işçinin hayatını kaybettiği yangının çıkış anı kamerada

Sultanbeyli'deki bir çelik malzeme üretim iş yerinde çıkan yangında 3 işçi hayatını kaybetti ve 2 işçi yaralandı. Yangının çıktığı anlara ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Sultanbeyli’de Çelik Malzeme İş Yerinde Çıkan Yangında 3 İşçi Hayatını Kaybetti

Sultanbeyli ilçesinde bulunan Mimar Sinan Mahallesi Sarayburnu Sokak’ta çelik malzeme üretimi yapılan bir iş yerinde sabah saatlerinde çıkan yangın sonucunda 3 işçi hayatını kaybetti, 1’i ağır 2 işçi ise yaralandı. Güvenlik kamerası görüntüleri olay anlarını ortaya çıkardı.

Yangın ihbarını takiben olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü ve yapılan konteyner incelemesinde Fırat Karadağ (17), Murat Çolak (21) ve Muhammed Şahin (18) isimli işçilerin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yangın sonucunda ağır yaralanan 2 işçi ise tedavi altına alındı.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, konteynerin aniden alev alması ve alevlerin yükselmesi görülmektedir.

Başlığımız: Sultanbeyli’de Çelik Malzeme İş Yerinde Yangın: 3 İşçi Hayatını Kaybetti! Güvenlik Kamerası Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sultanbeyli’de 3 işçi ölümlü yangın, helikopter ile kaydedildi

Sıradaki haber:

Sultanbeyli’de 3 işçi ölümlü yangın, helikopter ile kaydedildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.