h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) %
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sosyal medya üzerinden sahte ilanla dolandırıcılık yapan şüpheli gözaltına alındı

Sosyal medya üzerinden sahte ilanla dolandırıcılık yapan şüpheli gözaltına alındı

Mersin'de sosyal medya üzerinden sahte ilanlar vererek dolandırıcılık yapan bir şüpheli, jandarma tarafından yakalanarak tutuklandı. Şüpheli, ucuz klima satışı vaadiyle vatandaşları kandırarak haksız kazanç sağlamıştı. İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin operasyonu sonucu şüpheli gözaltına alındı ve mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Mersin’de sosyal medya üzerinden sahte ilanlar vererek dolandırıcılık yapan bir şüpheli, jandarma ekipleri tarafından yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsın haksız kazanç sağlamak amacıyla sosyal medya platformlarında yayınladığı sahte ilanlarla ilgili bir çalışma yaptı. Yapılan çalışma sonucunda, şüphelinin düşük fiyatlı klima satışı vaadiyle tuzağına düşürdüğü ve dolandırdığı vatandaşlar tespit edildi. Şahsın yakalanması için harekete geçen ekipler, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda düzenledikleri bir operasyonla şüpheliyi ele geçirdi. Gözaltına alınan şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı.

Bursa’da bir ahır yangınla küle döndü

Sıradaki haber:

Bursa’da bir ahır yangınla küle döndü

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.