h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sorumsuz sürücüler, kazazedeye yardımcı olmak yerine çekiciye yüklemeye çalıştılar

Sorumsuz sürücüler, kazazedeye yardımcı olmak yerine çekiciye yüklemeye çalıştılar

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde iki aracın çarpıştığı kaza sonucu 2 kişi yaralandı. Hasar gören araçların çekiciye yüklenmesi için vatandaşların yardımına ihtiyaç duyuldu. Araçların güvenli bir şekilde çekiciye yüklenmesi uzun uğraşlar sonucu gerçekleşti. Kazanın nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Vatandaşlar, hasar gören araçları çekiciye yüklemeye çalışırken büyük çaba sarf etti.

Ceylanpınar ilçesindeki Viranşehir Caddesi üzerinde meydana gelen kaza, iddiaya göre park halindeki bir aracın hareket etmeye çalışması sırasında gerçekleşti. 63 HS 393 plakalı otomobil, yanından geçen 63 AHF 798 plakalı araca yan çarptı. Her iki aracın sürücüsü de yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza nedeniyle bölgeye çekici çağrıldı. Ancak çekiciye yüklemeye çalışılan araç, başarılı bir şekilde taşınmadı. Bunun üzerine çevredeki vatandaşlar yardıma koştu. Vatandaşlar, aracı çekiciye sallayarak yüklemeyi denedi. Uzun uğraşlar sonunda araç çekiciye yüklendi ve güvenli bir yere çekildi.

Kaza ile ilgili soruşturma ise devam ediyor.

Ehliyeti başkasına ait olduğu ortaya çıkınca yakalandı

Sıradaki haber:

Ehliyeti başkasına ait olduğu ortaya çıkınca yakalandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.