h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Son durum bildirisi: Sivas Valiliği tarafından depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmemiştir

Son durum bildirisi: Sivas Valiliği tarafından depremle ilgili olumsuz bir durum bildirilmemiştir

Sivas'ın Gürün ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depremin ardından Sivas Valiliği açıklama yaptı. Herhangi bir olumsuz durum olmadığı belirtilirken, deprem sonrası AFAD ve ilgili kurumların saha taramaları için ekipler yönlendirildi. Bölgedeki vatandaşlara geçmiş olsun dilekleri iletiliyor.

Sivas’ın Gürün ilçesinde meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki deprem sonrasında Sivas Valiliği tarafından yapılan açıklama ile herhangi bir olumsuz durumun olmadığı belirtildi. Depremin etkisiyle kısa süreli bir panik yaşanan Gürün ilçesinde saat 01.27’de gerçekleşen depremin derinliğinin 5 kilometre olduğu AFAD tarafından açıklandı. Sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, AFAD ve diğer ilgili kuruluşlar tarafından saha taramaları için ekiplerin sevk edildiği, ancak şu anda herhangi bir olumsuz durumun rapor edilmediği ifade edildi. Depremden etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten valilik, herhangi bir mağduriyetin bulunmadığını belirtti.

Sivas’ta 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi

Sıradaki haber:

Sivas’ta 4.4 şiddetinde deprem meydana geldi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.