h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Son dakika: Sahibinden.com’da Erişim Sorunu: Resmi Açıklama Geldi!

Son dakika: Sahibinden.com’da Erişim Sorunu: Resmi Açıklama Geldi!

Online platform sahibinden.com'da çeşitli kategorilerde ilan ve e-ticaret işlemlerinin gerçekleştirildiği sırada, kullanıcılarda erişim sorunu yaşanıyor. Detaylar haberimizde!

Online platform sahibinden.com’da çeşitli kategorilerde ilan ve e-ticaret işlemlerinin gerçekleştirildiği sırada, kullanıcılarda erişim sorunu yaşanıyor. Sabah saatlerinden itibaren birçok kullanıcının siteye ulaşmada sorun yaşadığı görüldü. Mobil uygulama üzerinden de erişim sağlanamıyor.

Şirket, konuyla ilgili resmi bir açıklama yaparak yaşanan sorunun kaynağını belirtti. Sahibinden.com’un Instagram hesabı üzerinden yapılan açıklamada, “Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup, konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” ifadelerine yer verildi.

Sahibinden.com kullanıcıları, platforma yeniden erişim sağlayabilmek için yapılan çalışmaları beklerken, sorunun çözülmesiyle ilgili gelişmeleri takip etmeye devam ediyor.

Yılbaşı Gecesi Laf Atma Kavgası Cinayetle Sonuçlandı! Katil Zanlısının İfadesi Şoke Etti

Sıradaki haber:

Yılbaşı Gecesi Laf Atma Kavgası Cinayetle Sonuçlandı! Katil Zanlısının İfadesi Şoke Etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.