h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sokak köpeği saldırısına maruz kalan çocuk ölümden kıl payı kurtuldu.

Sokak köpeği saldırısına maruz kalan çocuk ölümden kıl payı kurtuldu.

12 yaşındaki bir kız çocuğu Şanlıurfa'da komşusuyla görüşmek için evinden çıktığında sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda çocuğun vücudunda derin yaralar oluştu ve Gaziantep Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Baba, çocuğunun durumuna tepki gösterdi ve önlem alınmasını istedi. Saldırıya uğrayan çocuğun vücudunda derin yaralar ve doku kaybı olduğu ifade edildi. Köpek saldırılarının tekrarlamaması için yetkililerden önlem alınması talep edildi.

12 yaşındaki kız çocuğuna sokak köpekleri saldırdı: Şanlıurfa’da bir olay büyük üzüntüye sebep oldu. Komşularını ziyarete giden Fidan Damla Koçyiğit isimli 12 yaşındaki kız çocuğu, evinden çıktıktan sonra sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Saldırı sonucu çocuğun vücudunda ciddi yaralar meydana geldi ve Derince Gaziantep Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından baba, önlem alınması gerektiğine dikkat çekerek tepki gösterdi.

Karaköprü ilçesine bağlı Çiftekemer Mahallesi’nde yaşanan olay, 13 Ocak 2023 tarihinde meydana geldi. İddiaya göre, Fidan Damla Koçyiğit isimli çocuk, komşularını ziyaret etmek için evinden çıktığı sırada sokak köpeklerinin saldırısına maruz kaldı. Özellikle kolları ve bacaklarında derin yaralar oluşan çocuk, ilk olarak Şanlıurfa’da tedavi altına alındı ve daha sonra Gaziantep Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.

Kızının durumuna tepki gösteren baba Mehmet Koçyiğit, “Köpek saldırısını duyduğumda kızımın perişan olduğunu gördüm” diyerek yaşadığı üzüntüyü dile getirdi. Aynı köpeklerin daha önce de 2 çocuğu ısırdığını belirten Koçyiğit, önlem alınmasını ve benzer olayların yaşanmamasını istedi. Çocuğunu Suruç Devlet Hastanesi’ne götürdüğünü ve ardından Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiğini ifade eden baba, daha sonra Gaziantep Şehir Hastanesi’nde tedavi sürecine devam ettiklerini söyledi.

Koçyiğit, kızının vücudunda derin yaralar ve doku kayıpları oluştuğunu belirterek şunları söyledi: “Kızımın kolunda, baldırında, sırtında ve bileğinde olmak üzere toplamda 4 yerde ısırıklar var. Bazıları derin ve parçalayıcı nitelikte. Kolu oldukça bitkin ve zarar görmüş durumda.” Okula tek başına gönderemediklerini ve çocukların tedirgin olduğunu anlatan baba, kızının hayati tehlikesinin olmadığını ancak çok yorgun olduğunu dile getirdi.

Kastamonu’da buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazaları endişe verici bir hale geldi.

Sıradaki haber:

Kastamonu’da buzlanma nedeniyle meydana gelen trafik kazaları endişe verici bir hale geldi.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.