h Dolar 40,1761 % 0.23
h Euro 47,0575 % 0.23
h Altın (Gr) 4.316,94 %0,78
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sobadan kaynaklanan gaz sızıntısıyla hayatlarını kaybeden baba ve oğulları son yolculuğuna uğurlandı

Sobadan kaynaklanan gaz sızıntısıyla hayatlarını kaybeden baba ve oğulları son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri'nin Tomarza ilçesinde bir baba ve oğlu, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek yaşamını yitirdi. Adnan Nalbant (46) ve oğlu Berat İlhami Nalbant (9) için cenaze namazı kılındıktan sonra ilçe mezarlığına defnedildi. Olaya ilişkin araştırmalar sürüyor.

Sobadan kaynaklanan gaz sızıntısıyla hayatlarını kaybeden baba ve oğulları son yolculuğuna uğurlandı
0

BEĞENDİM

Kayseri’nin Tomarza ilçesinde meydana gelen acı olay sonucunda baba ve oğul, sobadan sızan karbonmonoksit gazı nedeniyle hayatını kaybetti. Adnan Nalbant (46) ve oğlu Berat İlhami Nalbant (9) geçtiğimiz günlerde Cumhuriyet Mahallesi’nde zehirlenerek vefat etmişti. Otopsi işlemleri tamamlandıktan sonra baba ve oğlu için cenaze namazı öğle namazını müteakip kılındı. Cenaze namazının ardından Nalbant ailesi, Tomarza ilçe mezarlığına defnedildi. Cenaze törenine yakınları ve vatandaşlar da katıldı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.