h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sivas’a defin edilen ve Isparta’da evinde hayatını kaybeden öğrenci, son yolculuğuna uğurlandı

Sivas’a defin edilen ve Isparta’da evinde hayatını kaybeden öğrenci, son yolculuğuna uğurlandı

Isparta'da yaşayan 28 yaşındaki bir öğrenci evinde ölü bulundu. İncelemeler sonucunda öğrencinin gaz sızıntısından zehirlenerek öldüğü düşünülüyor. Cenazesi Sivas'ta defnedildi.

Isparta’da evinde hayatını kaybeden 28 yaşındaki üniversite öğrencisi, Sivas’ta son yolculuğuna uğurlandı.
Olay, Isparta’da birkaç gün önce meydana geldi. Süleyman Demirel Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi olan Şeymanur Turan’dan bir süredir haber alamayan ailesi, durumu polis ekiplerine bildirdi. Evine giren polis ve sağlık ekipleri, yapılan incelemeler sonucunda 28 yaşındaki Şeymanur Turan’ın hayatını kaybetmiş halde bulunduğunu tespit etti. Üniversite öğrencisi olan Turan, banyo yapmak için girdiği odada bıraktığı çaydanlığın taşması sonucu evin içine yayılan gazdan zehirlenerek ölmüş olabileceği düşünülmektedir. Turan’ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla soruşturma devam etmektedir.
Cenaze, Sivas’ta defnedildi.
Şeymanur Turan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından Sivas’a getirildi. 28 yaşındaki Turan’ın ailesi ve yakınları, cenaze namazına katıldı. Öğle namazının ardından Ay Yıldız Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından Turan’ın cenazesi defnedilmek üzere mezarlığa götürüldü.

Tavşanlar firar etti, kurtarma ekipleri hızla müdahale etti

Sıradaki haber:

Tavşanlar firar etti, kurtarma ekipleri hızla müdahale etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.