h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sisli yolda yaşanan kaza: 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Sisli yolda yaşanan kaza: 1’i ağır 2 kişi yaralandı

Niğde-Ankara Otoyolu Alın Gişeleri mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 2 kişi yaralandı. Sürücü, yoğun sis nedeniyle aracın kontrolünü kaybederek gişe bariyerlerine çarptı. Kazada sürücü hafif yaralanırken, araçta bulunan bir kişi ağır yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Niğde-Ankara Otoyolu Alın Gişeleri mevkiinde meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 2 kişi yaralandı.

Niğde – Ankara Otoyolu Alın gişeleri mevkiinde bir trafik kazası meydana geldi. Sürücü M.H.A. (35) tarafından kullanılan 33 BLM 43 plakalı araç, yoğun sis nedeniyle direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu gişe bariyerlerine çarptı. Kazada sürücü M.H.A. hafif şekilde yaralanırken, araçta bulunan A.Y. (36) ağır yaralı olarak kurtarıldı. Haber alındıktan sonra sağlık ve polis ekipleri olay yerine yönlendirildi. Sağlık ekipleri, yaralıları ambulanslarla Niğde Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü. A.Y’nin hayati tehlikesi bulunduğu bildirilirken, araç sürücüsünün hayati tehlikesi olmadığı belirlendi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatılmıştır.

Polis, icra memurlarıyla birlikte hacze gitti, bacağına kurşun isabet etti

Sıradaki haber:

Polis, icra memurlarıyla birlikte hacze gitti, bacağına kurşun isabet etti

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.