h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şişli’de tornavidalı “rehinli araç” kavgası: Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Şişli’de tornavidalı “rehinli araç” kavgası: Tekme ve yumruklar havada uçuştu

Şişli'de araç rehinliği üzerine çıkan kavgada, bir grup satın aldıkları aracın sahipleriyle karşı karşıya geldi. İki taraf arasında "araç benim" tartışması başladı ve kısa sürede şiddet olaylarına dönüştü. Tekme, yumruk ve tornavidaların havada uçuştuğu kavga, çevredeki kameralar tarafından kaydedildi. Polis ekiplerinin müdahalesiyle kavgaya karışanlar gözaltına alındı.

Şişli’de bir grup, satın aldıkları aracın rehinli olduğunu öğrenince karşı tarafla arasında kavga çıktı. “Bu araç benim!” diyerek çıkan tartışmada, tekme ve yumruklar havada uçuştu. Olay anları ise kameraya yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü öğle saatlerinde Şişli Paşa Mahallesi’nde gerçekleşti. İddialara göre, bir grup satın aldıkları aracı kullanmak için sokağa çıktı. Ancak, aracın gerçek sahipleriyle karşılaşan grup, aracın rehinli olduğunu fark etti. Bu durum üzerine iki taraf arasında “bu araç benim” şeklinde bir tartışma başladı.

Tekme, yumruk ve tornavidalarla kavga çıktı

Taraflar anlaşmaya varamayınca aralarında tekme ve yumrukların havada uçuştuğu bir kavga başladı. Ortamın anında karıştığı ve tornavidaların bile çekildiği bu kavga ise kameralara yansıdı. Olaydan sonra kavgaya karışan kişiler tekmeli, yumruklu ve tornavidalı saldırılar nedeniyle polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Şehit Mehmetçiklere sabah namazında dualar edildi

Sıradaki haber:

Şehit Mehmetçiklere sabah namazında dualar edildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.