h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü: Dışarıda kafasına darbe aldı, saatler sonra evinde öldü

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü: Dışarıda kafasına darbe aldı, saatler sonra evinde öldü

49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin, Şişli'de kafasına aldığı darbenin ardından kanlar içerisinde evine geldi. Yardım için çağırdığı arkadaşları ise kısa süre sonra Aksin'in hayatını kaybettiğini gördü. Polis, şüpheli durum üzerine iki arkadaşı gözaltına aldı. Olayın detayları ise araştırılıyor.

Şişli’de Kanlar İçinde Evine Dönen Mühendis Hayatını Kaybetti! İşte Detaylar…

Şişli’nin Teşvikiye Mahallesi’nde yaşanan olayda, 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin, iddiaya göre dışarıda şiddetli bir darbeyle kafasına aldı ve kanlar içinde evine geri döndü. Yalnız yaşayan Aksin, yardım için arkadaşlarını çağırdı ancak saatler sonra hayatını kaybetti. Polis ekipleri, şüpheli durum üzerine Aksin’in iki arkadaşını gözaltına aldı.

Olay, akşam saatlerinde Şişli Teşvikiye Mahallesi’nde bulunan Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak’ta meydana geldi. Mühendis Fatih Aksin, iddiaya göre henüz bilinmeyen bir nedenle dışarıda şiddetli bir darbe aldı ve kanlar içinde evine geri döndü. Aksin, durumunun kötü olduğunu anlayarak yardım istemek için iki arkadaşına mesaj attı. Arkadaşları, Aksin’in kafasında darbe izleri ve kanlar olduğunu görünce hemen eve geldi.

Ancak saatler geçtikçe Aksin hareketsiz kaldı. Arkadaşları, durumu fark ettikten sonra hemen polis ve sağlık ekiplerini bilgilendirdi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, Fatih Aksin’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Hayatını kaybeden mühendis Fatih Aksin’in arkadaşları, polis ekiplerine darp edildiğini ve eve geldiklerinde kafasında darbe izleri ve kanlar olduğunu ifade etti.

Olay yerine gelen polis ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı, uzun süre evde inceleme yaptı. İncelemelerin ardından Aksin’in cansız bedeni Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Polis ekipleri, şüpheli durum üzerine Aksin’in iki arkadaşını gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

Yaşanan bu olayla ilgili olarak polis ekipleri inceleme başlattı. Detaylar geliyor…

“Giresun’da KYK yurdunda boş asansör zemine çakıldı, panik yaşandı”

Sıradaki haber:

“Giresun’da KYK yurdunda boş asansör zemine çakıldı, panik yaşandı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.