h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü aydınlatıldı: Dışarıda yere düşerek kafasını çarptı, saatler sonra evinde öldü

Şişli’de mühendisin şüpheli ölümü aydınlatıldı: Dışarıda yere düşerek kafasını çarptı, saatler sonra evinde öldü

Şişli'de yaşayan mühendis Fatih Aksin, evinde başına aldığı darbe sonucu hayatını kaybetti. Olayın güvenlik kamerası görüntülerinden, Aksin'in kafasını çarpması sonucu yaralandığı ve yardım tekliflerini reddederek eve döndüğü belirlendi. Polis soruşturması sonucunda şüpheli ölüm açıklığa kavuştu.

Şişli’de evinde hayatını kaybeden 49 yaşındaki mühendis Fatih Aksin’in başına aldığı darbe sonucu öldüğü ortaya çıktı. Aksin’in, caddede düşerek kafasını çarptığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 15 Ocak saat 22.30 sıralarında Şişli Teşvikiye Mahallesi Prof. Dr. Orhan Ersek Sokak’ta meydana geldi. İkinci katında yalnız yaşayan 49 yaşındaki Mühendis Fatih Aksin, dışarıda kafasına darbe alarak eve kanlar içerisinde döndü. Aksin, mesaj atarak yardım istediği iki arkadaşını evde karşıladı. Arkadaşları, Aksin’in kafasında darbe ve kanlar olduğunu fark etti. Aksin, saatler sonra hareketsiz kaldı ve arkadaşları olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri, incelemeler sonucunda Aksin’in hayatını kaybettiğini belirledi. Şişli Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şüpheli ölümü soruşturuyor.

Güvenlik kamerası görüntüleri, Aksin’in ölümünü aydınlattı

Yapılan araştırmalarda, Fatih Aksin’in yaşadığı binanın güvenlik kamerası kayıtları incelendi. Görüntülerde, Aksin’in öldüğü gün saat 14.00 sıralarında binadan çıkarak sola doğru yürüdüğü ve saat 15.00 sıralarında sağ taraftan kafasını tutarak binaya girdiği görüldü. Şüpheli ölümü aydınlatmak amacıyla detaylı bir güvenlik kamerası ve saha çalışması yürüten ekipler, Vali Konağı Caddesi’nde çiçekçilik yapan A.Y. isimli bir kişiyle görüşme gerçekleştirdi. A.Y., Fatih Aksin’in sert bir şekilde düşerek kafasını çarptığını gördüğünü ve yardımcı olarak onu kaldırdığını ve su verdiğini belirtti. A.Y., ambulans çağırma teklifinde bulunduğunu ancak Aksin’in kabul etmediğini ve oradan uzaklaştığını söyledi.

Yere düştüğünde mağaza giriş basamağının köşesine kafasını çarptı

A.Y’nin ifadesinden sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye devam eden ekipler, olayı kaydeden bir mağazanın giriş kapısı kamerasının olduğunu tespit etti. Görüntülerde, evinde hayatını kaybeden Aksin’in kimsenin müdahalesi olmadan sırtüstü düştüğü görüldü. Ayrıca, başının arka kısmını çarparak yaralandığı ve çevredeki yardım tekliflerini reddederek eve döndüğü belirlendi. Polis ekiplerinin yaptığı araştırma ve kamera incelemesi sonucunda şüpheli ölümün nedeni açığa çıkarıldı.

Polis, durdurduğu şahsın çantasında 1,5 kilo uyuşturucu buldu

Sıradaki haber:

Polis, durdurduğu şahsın çantasında 1,5 kilo uyuşturucu buldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.