h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sırtında taşıdığı silahla kavgalı olduğu kişiyi vurarak ağır yaraladı

Sırtında taşıdığı silahla kavgalı olduğu kişiyi vurarak ağır yaraladı

Malatya'da bir kişiyle tartışan şahıs, sırtından silahla vuruldu. Olay, Battalgazi ilçesinde Taştepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, M.İ. ve M.Y. arasındaki tartışma kavgaya dönüştü ve M.İ., M.Y.'ye silahla ateş açtı. Kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan M.Y. hastaneye kaldırıldı. Polis, olay yerinde inceleme yaparken kaçan zanlının yakalanması için çalışmalara başlandı.

Malatya’da, bilinmeyen bir nedenle tartışan iki kişiden biri, kendisiyle tartıştığı kişi tarafından sırtından vurularak ağır yaralandı. Olay, Taştepe Mahallesi’nde saat 13.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, M.İ. ve M.Y. adlı şahıslar arasında Emsal sokakta başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Tartışma esnasında M.İ., silahını çekerek M.Y.’ye ateş etti. M.Y., sırtına isabet eden kurşun nedeniyle ağır yaralandı. Zanlı olay yerinden uzaklaşarak kaçtı.
Haberin ihbar edilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralı şahıs öncelikle Battalgazi Devlet Hastanesi’ne ardından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ekipler, olay yerinde inceleme yaparken 1 adet boş kovan buldu. Kaçan zanlının yakalanması için çalışmalara başlandı.

Sultangazi’de silahlı saldırganların hedefi olan 2 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Sultangazi’de silahlı saldırganların hedefi olan 2 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.