h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sinop’ta bir bayan esnaf, iş yerinde ölü olarak bulundu

Sinop’ta bir bayan esnaf, iş yerinde ölü olarak bulundu

Sinop'ta terzilik yapan bir kadın, dükkanında ölü bulundu. Olay, İncedayı Mahallesi'nde meydana geldi. Selma Erdem, iş yerine geldiğinde hareketsiz halde bulundu. Polis ve sağlık ekipleri çağrıldı ancak Erdem'in hayatını kaybettiği belirlendi. Ceset, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Ölüm nedeni ise otopsi sonrası netlik kazanacak.

Sinop’ta Terzilik Yapan Kadın Dükkanda Ölü Bulundu

Sinop’un İncedayı Mahallesi’nde bir kadın terzi, dükkanında ölü olarak bulundu. Şüpheli olay, sabah saatlerinde 1 No’lu Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selma Erdem adlı kadın, 57 KA 310 plakalı otomobiliyle terzilik yaptığı iş yerine geldi. Ancak çevredeki vatandaşlar, Erdem’i hareketsiz bir şekilde buldu. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Sağlık ekipleri, Erdem’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ceset, Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Erdem’in ölüm nedeni, otopsi sonuçlarının ardından netlik kazanacak.

Başaklı Mahallesi, imam yolunu heyecanla bekliyor

Sıradaki haber:

Başaklı Mahallesi, imam yolunu heyecanla bekliyor

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.