Sincan Belediyesi’nin düzenlediği ‘Kadın Kadına Aile Sohbetleri’ etkinliğinde, şefkat ve özdeğer konuları ele alındı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın desteğiyle gerçekleştirilen etkinliğe bu ay Aile Danışmanı ve Sosyolog Sümeyye Bolu konuk oldu. Program boyunca narkotik ekipleri, kadınlara bağımlılıkla mücadele konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Kadınların büyük bir beğeni ve takdirle karşıladığı program, oldukça ilgi çekti.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, “Bu şehrin temel taşı siz hanımlarsınız, sevinci ve mutluluğu siz oluşturuyorsunuz. Sizler olduğunuz sürece, aileler mutlu olacak, toplum mutlu olacak, şehir de mutlu olacak” şeklinde konuştu.
Bolu ise kadının kendi değerini, çocuk yetiştirme konusunu ve aile hayatıyla ilgili değerli bilgiler paylaştı. Anlattıklarıyla kadınların büyük ilgisini çeken Bolu, daha sonra şiir dinletisiyle de dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.
Silolarda patlama yaşandı, TMO ve taşeron firma yetkilileri “asli kusurlu” olarak belirlendi
Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.