h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Silah ve bıçakla yapılan kavgada 2 kişi yaralandı

Silah ve bıçakla yapılan kavgada 2 kişi yaralandı

Malatya'da iki grup arasında meydana gelen silahlı bıçaklı kavga sonucunda 2 kişi yaralandı. Kavganın sebebi henüz bilinmiyor. Kavga sırasında G.B., A.G.'yi silahla karın bölgesinden, A.G. ise G.B.'yi bıçakla bacağından yaraladı. Yaralılar hastanelere kaldırıldı ve polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Malatya’da silahlı ve bıçaklı kavga: 2 kişi yaralandı

Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Zafer Mahallesi’nde, iki grup arasında bilinmeyen bir sebeple çıkan kavgada, 2 kişi yaralandı. Olay, saat 22.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Mehmet Buyruk Caddesi’nde gerçekleşen kavgada, silah ve bıçak kullanıldı. 22 yaşındaki G.B., silahla A.G.’yi karın bölgesinden vurdu, diğer yaralı A.G. ise G.B.’ye bıçakla bacağından kesik verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan A.G. Turgut Özal Tıp Merkezi’ne, diğer yaralı ise Battalgazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, olayın gerçekleştiği bölgede delil araştırması yaparken, iki şüpheliyi de ifadelerini almak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Park edilmiş araç ateşe verildi, korkunç yangın

Sıradaki haber:

Park edilmiş araç ateşe verildi, korkunç yangın

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.