h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sıcak yemekler, aşevinden çıkarak vatandaşlara ulaşıyor

Sıcak yemekler, aşevinden çıkarak vatandaşlara ulaşıyor

Bilecik Gölpazarı Belediyesi Aşevi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemekler sunmaya devam ediyor. Belediye Başkanı, kapı kapı dolaşarak yemekleri dağıtıyor ve kurban ve gıda bağışında bulunan herkese teşekkür ediyor. Hasta, yaşlı ve kimsesiz insanlara yardım etmek isteyenleri çağırarak paylaşmanın önemine vurgu yapıyor. Gölpazarı Belediyesi, halkın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

Gölpazarı Belediyesi Aşevi, Bilecik’in Gölpazarı ilçesinde hizmet vererek, ihtiyaç sahibi vatandaşlara sıcak yemekler sunmaya devam ediyor. Başkan Suer, bizzat kapı kapı dolaşarak ve elden dağıtarak sıcak yemekleri vatandaşlara ulaştırdı. Başkan Suer, “Bugün ben dağıtım yapmak için sıcak yemeklerimizi kendim teslim ettim. Büyüklerimizle buluşup onları ziyaret ettim. Şimdiye kadar kurban ve gıda bağışıyla bize destek olan tüm hemşerilerimize teşekkür etmek istiyorum. Etrafınızdaki hasta, yaşlı, kimsesiz veya yalnız yaşayan ihtiyaç sahibi komşularınız varsa bize bildirin. Vebali değil, sevabı birlikte paylaşalım. Gönül soframızda buluşalım” şeklinde konuştu.

Elazığ’da 5 yıl hapis cezası olan şüpheli gözaltına alındı

Sıradaki haber:

Elazığ’da 5 yıl hapis cezası olan şüpheli gözaltına alındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.