h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Seydikemer’de dağda mahsur kalan bir Amerikalı turist, kahramanların yardımıyla kurtarıldı.

Seydikemer’de dağda mahsur kalan bir Amerikalı turist, kahramanların yardımıyla kurtarıldı.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde dağda mahsur kalan Amerikalı turist, kurtarma ekipleri tarafından sağ salim kurtarıldı. Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı, MAG ve AKUT Fethiye ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdiği arama ve kurtarma çalışmaları sonucunda 23 yaşındaki Amerikan vatandaşı Kıeley Thorpe, bulunduğu dağlık alandan indirildi. Turist, kurtarma ekiplerine teşekkür etti.

Seydikemer ilçesinde mahsur kalan Amerikalı turist kurtarıldı

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde bir Amerikalı turist, dağlık alanda yaptığı yürüyüş sırasında mahsur kaldıktan sonra ekipler tarafından kurtarıldı. Habere göre, Dereköy mevkiinde yürüyüş yaparken yardım talebinde bulunan 23 yaşındaki Amerikalı vatandaş Kıeley Thorpe, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanlığı, MAG ve AKUT Fethiye ekiplerinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri kurtarma ve arama çalışmaları sayesinde sağlıklı bir şekilde dağlık alandan indirildi. Amerikalı turist, kendisini bulan ve kurtaran ekiplere teşekkür etti.

Burdur’da kaza: Otomobil bahçe duvarına çarptı, 2 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Burdur’da kaza: Otomobil bahçe duvarına çarptı, 2 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.