h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: İki kişi hafif yaralandı

Servis minibüsü ile otomobil çarpıştı: İki kişi hafif yaralandı

Düzce'de yağmurun yolun kayganlaşmasına neden olduğu kazada, otomobil ile servis aracı çarpıştı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı. İhbar üzerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri olay yerine sevk edildi ve yaralılara ilk müdahale yapıldı. Yaralılar, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ve durumlarının iyi olduğu belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.60 Kelimeden Türkçe Özet: Düzce'de yol kayganlaşmasının neden olduğu kazada 2 kişi yaralandı. Sağlık ekipleri müdahale ederken, durumlarının iyi olduğu bildirildi. İnceleme başlatıldı.

DÜZCE(İHA) – Düzce’de yaşanan bir trafik kazasında yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda meydana gelen çarpışma sonucu, 2 kişi yaralandı.
Kaza, D-100 karayolu Kapıcı kavşağı ışıklı kavşak mevkiinde gerçekleşti. Olayın detaylarına göre, Düzce’den Sakarya istikametine seyir halinde olan V.G. tarafından kullanılan 34 PY 4981 plakalı otomobil ile aynı yönde hareket eden M.Y. yönetimindeki 81 S 0638 plakalı servis aracı, yağış nedeniyle kayganlaşan yolda çarpıştı. Kazada her iki sürücü de yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale, sağlık ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Irak’ta koalisyon güçlerinin üssüne düzenlenen saldırıda 1 kişi yaralandı

Sıradaki haber:

Irak’ta koalisyon güçlerinin üssüne düzenlenen saldırıda 1 kişi yaralandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.