h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sert bir hava şartında şarampole uçan aracın sürücüsü hafif yaralandı

Sert bir hava şartında şarampole uçan aracın sürücüsü hafif yaralandı

Sivas'ın İmranlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, şarampole uçan bir otomobilin sürücüsü yaralandı. Kaza, İmranlı ilçesi Koyunkaya köyü yakınlarında meydana geldi. Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle şarampole uçtu ve ters döndü. Olay yerine sağlık, jandarma, itfaiye ve İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucunda sürücü, araçtan çıkarıldıktan sonra ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Sivas’ın İmranlı ilçesinde meydana gelen bir trafik kazası sonucunda, bir otomobil şarampole uçtu ve sürücü yaralandı.
İmranlı ilçesine bağlı Koyunkaya köyü yakınlarında yaşanan bu kaza, 23 ADD 834 plakalı Hyundai marka otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Otomobil şarampole uçarak ters döndü ve sürücü yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine sağlık, jandarma, itfaiye ve İmranlı Arama Kurtarma Ekibi (İMAYKUT) ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucunda sürücü araçtan çıkarıldı ve ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bakan Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerinde büyük bir artış yapıldığını duyurdu

Sıradaki haber:

Bakan Göktaş, sosyal yardım programlarının aylık ödemelerinde büyük bir artış yapıldığını duyurdu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.