h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a

Amasya’ya Şehidin Cenazesi Getirildi: Taciz Girişimi Sonucu Şehit Olan Askerin Ailesi Gözyaşlarına Boğuldu

Irak’ın kuzeyinde gerçekleştirilen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde teröristler tarafından düzenlenen taciz ve sızma girişimi sonucunda hayatını kaybeden Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın (29) cenazesi memleketi Amasya’ya getirildi. Şehidin ailesinin acılı anları, askerler tarafından paylaşıldı.

Van Jandarma Filo Komutanlığı’nda düzenlenen törenin ardından şehidin naaşı uçakla Amasya-Merzifon Havalimanı’na taşındı. Protokol üyeleri ve ailesi tarafından karşılanan Aslan’ın naaşı, askerlerin omzunda taşınan Türk bayrağına sarılı olarak dualar eşliğinde cenaze aracına konuldu ve Taşova ilçesine götürüldü.

Eşi Zeynep, annesi Hava, babası İbrahim Aslan ve kardeşleri gözyaşları içinde şehidi karşıladı. Aileyi yanlarında bulunan askerler teselli etti. Şehidin ailesine başsağlığı dileklerini iletmek üzere Amasya Valisi Yılmaz Doruk, AK Parti milletvekilleri Haluk İpek ile Hasan Çilez, CHP Milletvekili Reşat Karagöz ve Amasya Belediye Başkanı Bayram Çelik de oradaydı.

Piyade Uzman Çavuş Samet Aslan’ın cenazesi, yarın Taşova ilçesine bağlı Çakırsu köyünde son yolculuğuna uğurlanacak.

Bebek beslenme kabına uyuşturucu saklamakla suçlanan bir kişi tutuklandı

Sıradaki haber:

Bebek beslenme kabına uyuşturucu saklamakla suçlanan bir kişi tutuklandı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.