h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şehit Mehmetçiklere sabah namazında dualar edildi

Şehit Mehmetçiklere sabah namazında dualar edildi

Kütahya'da camilerde terörle mücadele operasyonlarında şehit düşen Mehmetçikler ve diğer şehitler için dua edildi. Kütahya Ulu Cami'nde Kur'an-ı Kerim okunarak sabah namazı kılındı ve Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerler için dualar edildi. Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık, güvenlik güçlerinin vatan için kahramanca görev yaptığını vurgulayarak, tüm kahramanlara minnettarlık duyulduğunu belirtti. Kütahya Valisi Musa Işın da bu sabah namazı buluşmasına katıldı.

Kütahya’da camilerde gerçekleştirilen operasyonlarda şehit düşen Mehmetçikler ve tüm şehitler için dualar edildi. Kütahya Ulu Camiinde Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından sabah namazı kılındı. Namazdan sonra, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen askerler için dualar edildi. Kütahya İl Müftüsü İrfan Açık, güvenlik güçlerinin vatanın birliği ve bölünmez bütünlüğü için kahramanca görev yaptığını belirtti. Müftü Açık ayrıca, “Vatandan bölünmez, bayrak inmez, ezan susmaz. Bu millet hiçbir zaman diz çökmeyecektir. Bu devlet sonsuza dek ayakta kalacaktır. Vatan için canını ortaya koyan tüm kahramanlara saygı, şükran ve minnetlerimizi sunuyoruz” dedi. Kütahya Valisi Musa Işın da Ulu Camiindeki sabah namazı buluşmasına katıldı.

Bakan Yerlikaya: “Terör örgütü propagandası yapan 126 hesap yöneticisi hakkında adli işlem başlatıldı”

Sıradaki haber:

Bakan Yerlikaya: “Terör örgütü propagandası yapan 126 hesap yöneticisi hakkında adli işlem başlatıldı”

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.