h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şehit Aileleri ve Gaziler Çınar Tarafından Misafir Edildi

Şehit Aileleri ve Gaziler Çınar Tarafından Misafir Edildi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, şehit aileleri, gazi ve ailelerini ağırladığı "Hal Hatır Buluşmaları" projesinde, Emanet Çarşısı'nda misafir etti. Belediye ekipleri tarafından evlerinden özel araçlarla alınan şehit aileleri ve gaziler, müze ve kültürel mekanları gezip bilgi sahibi oldu. Çınar, misafirlerine ilçe genelindeki yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Türkiye Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı Ozan Sağlam, yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Çınar ise şehit aileleri ve gazilere minnet borçlu olduklarını belirtti ve projenin güzel sonuçlar elde ettiğini söyledi. Yeşilyurt Belediyesi, 1 milyar 794 milyon 181 bin TL maliyetli 100'ün üzerindeki yatırımı tamamladı.Çınar, deprem yaralarının sarılması ve temel ihtiyaçların karşılanması noktasında çalışmaların devam ettiğini vurguladı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından başlatılan ‘Hal Hatır Buluşmaları’ projesi kapsamında şehit aileleri, gazi ve ailelerini Emanet Çarşısı’nda ağırladı. Projeye katılanların, Yeşilyurt Belediyesi tarafından sağlanan özel araçlarla evlerinden alınıp müze ve kültürel mekanları gezmeleri sağlandı. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar da misafirlerini ağırlayarak, ilçedeki yatırımlar ve hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Program sonrası Şehit ve Gazi Aileleri Vakfı Malatya Şube Başkanı, Başkan Çınar’a teşekkürlerini sundu ve deprem yaralarının devletin liderliğiyle sarılacağına inandıklarını belirtti. Başkan Çınar ise projenin amacının şehit aileleri, gaziler ve yakınlarıyla diyalog kurmak olduğunu ve her zaman onların yanında olduklarını vurguladı. Ayrıca Yeşilyurt Belediyesi’nin 2019 yılındaki hizmetlerini ve ilçenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını anlattı. Başkan Çınar, deprem sonrası hızlı bir şekilde hizmet vermeye devam ettiklerini ve Yeşilyurt’u Türkiye’nin geleceğine hazırladıklarını söyledi.

Sultanbeyli’deki yangında hayatını kaybeden işçiler için Adli Tıp Morguna cenazeler taşındı

Sıradaki haber:

Sultanbeyli’deki yangında hayatını kaybeden işçiler için Adli Tıp Morguna cenazeler taşındı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.