h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Seçil Erzan, “Fatih Terim Fonu” davasında: “Herkes gerçekleri açıklasın, maddi gerçekler ortaya çıksın”

Seçil Erzan, “Fatih Terim Fonu” davasında: “Herkes gerçekleri açıklasın, maddi gerçekler ortaya çıksın”

Fatih Terim Fonu dolandırıcılığıyla suçlanan Seçil Erzan'ın yargılanması devam ediyor. Erzan, savunmasında maddi gerçeklerin ortaya çıkması için tüm delillerin incelenmesini istedi. Ayrıca gerçek mağdurların olduğunu ve bazı futbolcuların parasının dağıtıldığını belirtti. Duruşma halen devam etmektedir.

Yüksek kar vaadiyle tanınmış futbolcuları dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan’ın yargılanmasına devam ediliyor. Erzan savunmasında, “Doğruları söylesinler, maddi gerçekler ortaya çıksın. Ben fon dedim, sistem dedim, saklama dedim, miktar var dedim. Bedelini zaten ödüyorum, canımla buradayım, canımın bir kıymeti yok” şeklinde konuştu.

Dolandırıcılık suçlamasıyla yargılanan Şube Müdürü Seçil Erzan’ın, tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdığı iddia ediliyor. İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada, Erzan’ın savunmasına devam edildi. Erzan, “Maddi gerçeğin ortaya çıkarılması için tüm faaliyetlerimin araştırılmasını istiyorum. Gerçeklerin ortaya çıkmasını istiyorum” dedi.

Erzan’ın savunmasında, Semih Kaya’nın tanık olarak dinlenmesi planlanmış ancak Erzan mahkemeden söz isteyince Kaya dışarı çıkarıldı. Erzan, “Ben banka müdürü Seçil Erzan olarak aldım paraları, bu çok net hiçbir zaman aksini söylemedim. Zamanında banka müdürü olarak tanınmam olmasaydı kimse bana para vermezdi. Ben bu paranın kaynaklarının araştırılmasını istiyorum” şeklinde ifade verdi.

Erzan, savunmasında ayrıca, gerçek mağdurların olduğunu ve Emre Belözoğlu’nun parasının 10 kişiye dağıtıldığını belirtti. Duruşma devam ediyor.

Yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, motosiklet devrilerek 3 kişi yaralandı.

Sıradaki haber:

Yağışın etkisiyle kayganlaşan yolda meydana gelen kazada, motosiklet devrilerek 3 kişi yaralandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.