h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Savaş M. Özaydemir’in eşinin acı kaybı: Aynur Özaydemir yaşamını yitirdi!

Savaş M. Özaydemir’in eşinin acı kaybı: Aynur Özaydemir yaşamını yitirdi!

Eskişehir Sanayi Odası ve OSB'nin eski başkanı Savaş M. Özaydemir'in eşi Aynur Özaydemir vefat etti. Cenaze, 18 Ocak 2024 Perşembe günü ikindi namazını müteakip M. Sami Ramazanoğlu Camii'nden kaldırılacak ve Asri Mezarlığı'nda aile kabristanına defnedilecek.

Eskişehir Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir’in eşi Aynur Özaydemir hayatını kaybetti. Üzücü haber, Eskişehir’in sanayi sektöründe önemli bir rol oynayan ailenin acısını yansıtmaktadır.

Aynur Özaydemir’in cenazesi, 18 Ocak 2024 Perşembe günü ikindi namazını takiben M. Sami Ramazanoğlu Camii’nden kaldırılacak ve aile kabristanında, Asri Mezarlığı’nda defnedilecektir. Bu haber, Eskişehir ve çevresinde büyük bir etkiye sahip olan sanayi camiasında büyük bir üzüntü yaratmıştır.

Başlık: Eskişehir Sanayi Odası ve OSB Eski Başkanı Savaş M. Özaydemir’in Eşi Aynur Özaydemir Hayatını Kaybetti

Haber: Eskişehir Sanayi Odası ve Organize Sanayi Bölgesi (OSB) eski Yönetim Kurulu Başkanı Savaş M. Özaydemir’in eşi Aynur Özaydemir, aramızdan ayrıldı. Özaydemir’in cenaze töreni, Eskişehir’in sanayi camiasında büyük bir üzüntü ve derin bir saygı ile karşılandı.

Alanya’da meydana gelen şiddetli yağış, sera ürünlerine zarar verdi

Sıradaki haber:

Alanya’da meydana gelen şiddetli yağış, sera ürünlerine zarar verdi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.