h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sarıyer’de sopa kullanarak kiracısına saldıran kadın ev sahibi, “Hemen evden çık!” dedi

Sarıyer’de sopa kullanarak kiracısına saldıran kadın ev sahibi, “Hemen evden çık!” dedi

Rumeli Hisarı’nda ev sahibi bir kadın, kirayı 5 kat artırmayı kabul etmeyen üniversite öğrencilere sopayla saldırdı. Saldırı anı kameralara yansıdı. Olay sonrasında gençler tehdit edildiğini iddia etti. Ev sahibi çift ile anlaşmazlık yaşayan gençler, mahkeme kararıyla tahliye edildi. Daha sonra ev sahibi kadın, bir gençle karşılaşarak ona saldırdı ve küfür etti. Gençler, saldırıya uğradıktan sonra bir grup tarafından tehdit edildiğini öne sürdü.

Rumeli Hisarı’nda ev sahibi kadın, kirayı artırmak istediği öğrenci gençlerden birine sokak ortasında sopayla saldırdı. Olayın videosu, “Evimden çıkacaksın” diye bağıran kadının saldırısını gözler önüne serdi. Gençler ise olaydan sonra bir grup tarafından tehdit edildiklerini iddia etti.

Sarıyer Rumeli Hisarı’nda yaşanan olayda, Yıldız Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan 24 yaşındaki Onur Yavuzyılmaz ve iki arkadaşı, pandemi döneminde Şuayip ve Sevgi E. çiftinin evini 2 bin 500 lira karşılığında kiraladı. Daha sonra ev sahibiyle anlaşarak kiralık bedeli 3 bin 500 TL’ye çıkardılar.

Geçen sene ev sahibi çift, gençlerin kirasını 5 kat artırmak istedi ve 15 TL yapmak için teklifte bulundu. Ancak gençler bu teklifi kabul etmedi ve anlaşmazlık yaşandı. Bu süreçte ev sahibi çiftin gençlere tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddia edildi. Olayın yargıya taşınmasıyla mahkeme, öğrenci gençlere evden çıkma kararı verdi. Fakat gençler, sonucun çıkması için üst mahkemeye başvurdu ve sürecin sonuçlanmasını beklemeye başladı.

“Evimden çıkacaksın” diye saldırı

Son günlerde köpeğini gezdirdiği sırada ev sahibi kadın Sevgi E. ile karşılaşan Onur Yavuzyılmaz, kadının elindeki sopa ile üzerine yürüdüğünü gördü. Kadın, “Evimden çıkacaksın” diye bağırdı ve gence saldırdı. Genç, kadına küfretmesi üzerine kadının daha da sinirlenerek saldırmaya devam ettiği görüldü. Bu anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı.

Gençler, bir grup tarafından tehdit edildi iddiası

Olayın ardından gençler, emniyete giderek kadın hakkında şikayetçi oldu. Ancak gece saatlerinde iddiaya göre bir grup tarafından tehdit edildi. Bu olaydan sonra gençler, korktukları için evlerine gidemediklerini ve arkadaşlarına sığındıklarını belirterek koruma talebinde bulundu.

TEM Otoyolu’nda şahin kurtarma çalışması gerçekleştirildi

Sıradaki haber:

TEM Otoyolu’nda şahin kurtarma çalışması gerçekleştirildi

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.