h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Sara hastası kahraman dayısı, alevlerin arasında kalan 2 aylık bebek ‘Can’a değerli hayat verdi

Sara hastası kahraman dayısı, alevlerin arasında kalan 2 aylık bebek ‘Can’a değerli hayat verdi

Antalya'da bir gecekonduda çıkan yangında, sara hastası bir dayı, evin tamamen yanmasına rağmen 2 aylık yeğenini kurtardı. Gecekondu hızla yanarken, dayı alevler arasından geçerek bebeği dışarı çıkardı. Yangında bir kadın da dumandan etkilendi. Dayı, evi söndürmeye gücü yetmediğini ancak bebeği kurtarmayı başardığını söyledi. Polis olayla ilgili inceleme yapıyor.

Antalya’da Sobadan Çıkan Gecekondu Yangınında Bebek Kurtarıldı

Antalya’nın Kepez ilçesinde Santral Mahallesi’nde meydana gelen bir yangında, sara hastası bir dayı, sobadan çıkan yangında evi kül olmasına rağmen 2 aylık bebeği kurtardı. Yangın sırasında içeride bulunan Ömer Can Kılıç adlı bebek, kahraman dayının çabaları sonucu alevler arasından kurtarıldı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü.

Dayı Uğur Sarıtepe, evinin sobadan çıkan yangın nedeniyle alevlerin arasında kaldığını ve yangını söndürmek için mücadele ettiğini belirtti. Ancak sara hastası olması nedeniyle evi söndürmekte güçlük çektiğini ifade eden Sarıtepe, en önemli şeyin yeğeni olan bebeği kurtarmak olduğunu söyledi. Olay sırasında bebeği battaniyeye sararak dışarı çıkaran Sarıtepe, bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Dumandan etkilenen bir kadın ise sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri de yangınla ilgili inceleme başlattı.

Yangının ardından duygusal anlar yaşayan Sarıtepe, “Sara hastası olduğum için evi söndürmeye gücüm yetmedi ama bebeğimizi son anda kurtardım” sözleriyle duygularını ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Jandarma personeli fabrika çalışanlarına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı

Sıradaki haber:

Jandarma personeli fabrika çalışanlarına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yaptı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.