h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şantiyede korkunç yangın: İşçilerin kalacak yer olarak kullandığı konteynerler alevlere teslim oldu, o esnada yaşananlar güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Şantiyede korkunç yangın: İşçilerin kalacak yer olarak kullandığı konteynerler alevlere teslim oldu, o esnada yaşananlar güvenlik kameralarınca görüntülendi.

Hatay'ın Defne ilçesindeki bir şantiyede çıkan yangın sonucunda, işçilerin kaldığı 15 konteyner kullanılamaz hale geldi. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Yangında maddi hasar meydana gelirken, olay anı cep telefonu kamerasına yansıdı. İşçiler, duman kokusu üzerine konteynerleri boşalttı.

Hatay’ın Defne ilçesinde bir inşaat şantiyesinde meydana gelen yangın sonucunda işçilerin kaldığı 15 konteyner kullanılamaz hale geldi. Yangın, Üzengili Mahallesi’nde meydana geldi ve henüz sebebi belirlenemeyen bir nedenle çıktı. İşçilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ekipleri hızla sevk edildi ve yaklaşık 1 saat süren bir çalışmanın ardından yangın kontrol altına alındı. Jandarma ve sağlık ekipleri de olay yerinde hazır bulundu. Yangın anı, bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Yangın sonucunda kullanılamaz hale gelen 15 konteynerin dışında, işçilerin duman kokusu nedeniyle konteynerleri boşalttığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 56 kaçak göçmen kurtarıldı.

Sıradaki haber:

Yunan unsurlarınca ölüme terk edilen 56 kaçak göçmen kurtarıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.