h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da Üvey Amca Silahlı Saldırıda Bulundu: 3 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa’da Üvey Amca Silahlı Saldırıda Bulundu: 3 Kişi Yaralandı

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen olayda, bir düğün salonuna giren üvey amca, yeğeninin düğününü silahla bastı. Saldırı sonucunda 3 kişi yaralandı ve saldırgan gözaltına alındı. Olay anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma devam ediyor.

Üvey Amca, Yeğeninin Düğününü Silahla Bastı: Güvenlik Kamerası Kayıtlara Yansıdı

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde, Mürşitpınar Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda meydana gelen olayda, üvey amcanın yeğeninin düğününü silahla bastığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Sezai B. ve Medine Ş.’nin düğününe, F.B. adındaki üvey ağabeyin miras kavgası nedeniyle müdahale ettiği belirtiliyor. İddiaya göre, düğün salonunun kapısından içerideki konuklara rastgele ateş açan F.B., 3 kişiyi yaraladı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından Suruç Devlet Hastanesi’ne götürüldü ve durumlarının iyi olduğu bildirildi. F.B. ise gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasının kaydettiği görüntülerde, F.B.’nin rahat bir tavırla düğün salonuna gelmesi ve ardından olayların yaşanması görülebilmektedir.

Olayla ilgili soruşturma ise devam etmektedir.

Jandarma, kaçak tütün ürünü yakalandı!

Sıradaki haber:

Jandarma, kaçak tütün ürünü yakalandı!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.