h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Şanlıurfa’da cinayet şüphelisi aranırken polis tarafından yakalandı

Şanlıurfa’da cinayet şüphelisi aranırken polis tarafından yakalandı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde geçtiğimiz yıl öldürülen H.K. olayıyla ilgili aranan zanlının, yapılan operasyonla yakalandığı bildirildi. Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından gerçekleştirilen detaylı çalışmalar sonucunda, firari cinayet zanlısı A.E. gözaltına alındı. Zanlının adli sürece tabi tutulmak üzere jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi. Soruşturma ise devam ediyor.

Şanlıurfa’da Akçakale ilçesinde meydana gelen bir olayda bir kişinin öldürüldüğüne dair aranan zanlı, gerçekleştirilen operasyonla yakalandı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde faaliyet gösteren Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Kılıçlı Mahallesi’nde 2 yıl önce gerçekleşen H.K.’nın cinayetine ilişkin detaylı bir çalışma yaptı. Bu çalışma sonucunda kaçak durumunda olan cinayet zanlısı A.E., düzenlenen operasyonla yakalandı. Gözaltına alınan zanlı, jandarma tarafından yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilecek.

Olaya ilişkin soruşturma halen devam etmektedir

Şanlıurfa’da yaşanan olayda, genç bir kadın evinde ölü bulundu.

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da yaşanan olayda, genç bir kadın evinde ölü bulundu.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.