h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da tutuklanan şahıs, 2 bin 872 sentetik ilaçla yakalandı

Samsun’da tutuklanan şahıs, 2 bin 872 sentetik ilaçla yakalandı

Samsun'da jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir araçta ve evde yapılan aramalarda yakalanan şüpheliye serbestlik verilmiş, ancak savcının itirazı üzerine tutuklandığı bildirildi. Operasyonda 2 bin 872 adet sentetik ecza ele geçirilirken, diğer şüpheli serbest bırakıldı. Savcının itirazı sonucu yakalanan şüpheli tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Samsun’da Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda, bir araçta ve bir evde yapılan aramada 2 bin 872 adet sentetik ecza bulunmuş ve mahkeme tarafından serbest bırakılan şüpheli, savcının itirazı üzerine tutuklandı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları yapan İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ile Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı bilgisi üzerine şahısları takibe aldı. Jandarma ekipleri, H.C.G. (23) ve A.G.’nin bulunduğu aracı takip sonucunda yakaladı. Araçta ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda 2 bin 872 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. A.G. serbest bırakılırken, H.C.G. ise “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan Samsun Adliyesine sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Ancak soruşturmayı yürüten savcı, H.C.G.’nin tutuklanması yönünde itirazda bulundu ve şüpheli tekrar gözaltına alınarak bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. H.C.G., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kamyonet ile çarpışan araçta sıkışan yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Sıradaki haber:

Kamyonet ile çarpışan araçta sıkışan yaralı, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.