h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da polisin dikkati sayesinde yakalanan 2 kişi, araçlardan mazot çalmak isterken suçüstü yapıldı!

Samsun’da polisin dikkati sayesinde yakalanan 2 kişi, araçlardan mazot çalmak isterken suçüstü yapıldı!

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde gerçekleşen olayda, geceleyin park halindeki araçlardan mazot çalan 2 kişi, devriye gezen polislerin dikkati sayesinde yakalandı. İçlerinde mazot, elektrikli mazot çekme aparatı ve uyuşturucu bulunan 2 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerin 2 ayrı araçtan mazot çaldıkları tespit edildi. H.M.G. ve R.A. isimli şahıslar bugün Samsun Adliyesi'ne sevk edildi.

Samsun’da gece saatlerinde park halindeki araçlardan mazot çalan 2 şüpheli, devriye gezen polislerin dikkatli olması sayesinde yakalandı. Şüpheliler, çalıntı mazot bidonları, elektrikli mazot çekme aparatı ve uyuşturucu ile birlikte ele geçirildi.

Olay, Samsun’un Tekkeköy ilçesine bağlı 19 Mayıs Mahallesi’nde gece yarısı meydana geldi. İlçe polisi rutin devriye esnasında şüphelendikleri bir aracı durdurup arama yapmaya karar verdi. Araçta yapılan aramada, bagaj bölümünde elektrikli mazot çekme aparatı, 2 bidon içinde toplamda 60 litre mazot ve aracın ön koltuğunda ise 21 adet sentetik ecza adlı uyuşturucu bulundu. Olayla ilgili olarak araçta bulunan H.M.G. ve R.A. isimli şüpheliler gözaltına alındı. Polis, şahısların 2 ayrı araçtan mazot çalmış olduklarını belirledi. Gözaltına alınan şüphelilerin sorgusu tamamlandıktan sonra H.M.G. ve R.A. bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Tıkanıklık yaratan yangın, mahallede paniğe sebep oldu

Sıradaki haber:

Tıkanıklık yaratan yangın, mahallede paniğe sebep oldu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.