h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da Jandarmanın Operasyonu: Uyuşturucu ve Silah Bulundu

Samsun’da Jandarmanın Operasyonu: Uyuşturucu ve Silah Bulundu

Samsun Canik ilçesinde yapılan operasyonda, H.H.Y. adlı bir şahsın evinde uyuşturucu ve silah bulundu. Polisler, yapılan aramalarda 1 tabanca, 4 mermi, 1 otomatik av tüfeği, 8 tüfek fişeği, 10 gram kubar esrar, 6 gram metamfetamin, uyuşturucu kullanma aparatları ve hassas terazi ele geçirdi. H.H.Y. gözaltına alındı ve soruşturma devam ediyor.

Samsun’da Jandarma Operasyonunda Uyuşturucu ve Silah Yakalandı

Samsun’un Canik ilçesinde gerçekleşen bir olayda, jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve silah ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, H.H.Y. isimli şahsın evinde yaptıkları araştırmalar sonucunda, uyuşturucu madde imal ve satışı ile silah kaçakçılığı yaptığı bilgisine ulaştı. Şahsın evinde yapılan aramada, 1 adet 9 mm çapında tabanca ve 4 adet mermi, 1 adet otomatik av tüfeği ve 8 adet tüfek fişeği, 10 gram kubar esrar maddesi, 6 gram metamfetamin ve 3 adet uyuşturucu kullanma aparatı ile 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Operasyon sonucunda H.H.Y. gözaltına alındı. Soruşturma ise halen devam ediyor.

Dikkatsizlik neredeyse ölümüne sebep oluyordu

Sıradaki haber:

Dikkatsizlik neredeyse ölümüne sebep oluyordu

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.