h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da izinsiz kazı yapan 4 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Samsun’da izinsiz kazı yapan 4 kişi polis tarafından suçüstü yakalandı.

Samsun'un Tekkeköy ilçesinde kaçak define arama girişiminde bulunan 4 kişi, jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Jandarma ekipleri, şüpheli bir araç tespit ettikten sonra yaptıkları araştırmada, Y.Y., C.Ş., Ç.Y. ve H.Y.'nin kaçak kazı yaparken kullandıkları malzemelerle birlikte yakaladı. Şu anda olayla ilgili soruşturma devam etmektedir.

Samsun’da gerçekleşen bir olayda, define aramak amacıyla kaçak kazı yapan 4 kişi jandarma tarafından suçüstü yakalandı. Samsun’un Tekkeköy ilçesinde meydana gelen olayda, Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, devriye görevi sırasında şüpheli bir araç fark etti. Araç bulunduğu bölgede yürüttüğü araştırma sonucunda jandarma ekipleri, Y.Y., C.Ş., Ç.Y. ve H.Y. isimli şüphelileri kaçak kazı yaparken kullandıkları malzemeler ile birlikte suçüstü yakaladı. Olayla ilgili soruşturma ise halen devam etmektedir.

Badakhshan’da Hindistan’a ait bir yolcu uçağı düştü, açıklandı.

Sıradaki haber:

Badakhshan’da Hindistan’a ait bir yolcu uçağı düştü, açıklandı.

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.