h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da durumlarında eroinle yakalanan üç kişi hakkında adliyede işlem yapılıyor

Samsun’da durumlarında eroinle yakalanan üç kişi hakkında adliyede işlem yapılıyor

Samsun'da uyuşturucu operasyonunda eroin ve metamfetamin ile yakalanan 3 kişi adliyeye sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahısların ikametlerinde ve ormanlık alanda gerçekleştirilen aramalarda büyük miktarda uyuşturucu, ruhsatsız silahlar ve mühimmat ele geçirdi. Şahıslardan birinin daha önceden cezası olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheliler, "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Samsun’da Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

Samsun’da narkotik polisi tarafından gerçekleştirilen bir operasyonda eroin ve metamfetamin ile yakalanan 3 kişi, adli makamlara sevk edildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında Gaziosmanpaşa ve Erenköy Mahallesi’nde bulunan G.Ş., S.K. ve A.G.’nin evlerinde ve ormanlık alanda arama gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda, 477,43 gram eroin, 366,26 gram metamfetamin, 33 adet sentetik ecza, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 1 adet av tüfeği, 111 adet tabanca fişeği ve 59 adet tüfek kartuşu ele geçirildi. Ayrıca S.K.’nin daha önce “uyuşturucu madde kullanmak, hükümlü ve tutuklunun kaçması ve ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından 2 yıl 11 ay hapis cezası aldığı belirlendi. G.Ş., S.K. ve A.G. olayla ilgili gözaltına alındı.

Gözaltındaki 3 şüphelinin sorguları, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nde tamamlandı ve bugün “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçlamasıyla Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Tutuklanmaları talebiyle adli makamlara sevk edilen şüpheliler, burada yapılacak olan mahkeme sürecini bekleyecekler.

Başlık: Samsun’da Eroin ve Metamfetamin Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı!

Şanlıurfa’da Kumar Operasyonu: Kumar Oynanan Yerlere Baskın Düzenlendi!

Sıradaki haber:

Şanlıurfa’da Kumar Operasyonu: Kumar Oynanan Yerlere Baskın Düzenlendi!

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.