h Dolar 39,5851 % -0.32
h Euro 45,6681 % -0.32
h Altın (Gr) 4.322,05 %1,03
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da bonzai kullanmakla suçlanan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Samsun’da bonzai kullanmakla suçlanan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi

Samsun'da polis tarafından takibe alınan 2 kişi, bonzai ile yakalandı. Şüphelilerden biri ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, diğeri tutuklandı. Ele geçirilen bonzai miktarı ise 79,73 gram olarak belirlendi.

Samsun’da bonzai kullanmakla suçlanan kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi
0

BEĞENDİM

Samsun’da polis tarafından takip edilen 2 kişiden biri mahkeme tarafından tutuklanırken, diğeri ise savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakıldı. Olay, Tekkeköy ilçesindeki Sanayi Mahallesi’nde meydana geldi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Tekkeköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, E.G. ve A.A.’yı takip etmeye başladı. İki şüphelinin gözaltına alınmasıyla birlikte, 79.73 gram bonzai (kannabinoid) ele geçirildi. Şüphelilerin polisteki sorgulamalarının ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Zanlılardan E.G., savcıya ifade verdikten sonra serbest bırakılırken, A.A. ise nöbetçi mahkemeye sevk edildi ve akşam saatlerinde tutuklandı.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.