h Dolar 32,9949 % -0.11
h Euro 35,8195 % -0.11
h Sterlin 42,5549 % -0.22
h Altın (Gr) 2.528,01 %0,83
h BIST100 10.891,42 %0,18
a
  • Vakit
  • Gündem
  • Samsun’da 55 yıl hapis cezasına çarptırılan bir kadın, polis tarafından yakalandı.

Samsun’da 55 yıl hapis cezasına çarptırılan bir kadın, polis tarafından yakalandı.

Samsun'da, kamu kurumlarını ve tüzel kişilikleri kullanarak dolandırıcılık yapan ve 55 yıl hapis cezasıyla aranan M.T. isimli kadın, polis tarafından yakalandı. İlkadım ilçesinde saklandığı evde bulunan M.T., adli makamlara sevk edildi ve tutuklandı. Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderilen kadının, ayrıca 7 bin 160 TL adli para cezası da bulunuyor.

Samsun’da aranan bir kadın, hakkında 55 yıl hapis cezası olan suçlarla ilgili polis tarafından yakalandı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık suçundan hüküm giyen M.T. adlı kadını, kamu kurumlarının ve tüzel kişilerin yanı sıra birçok araç kullanarak gerçekleştirdiği olaylardan sorumlu tutuyordu. 3 yıldır kaçak olan kadın, İlkadım ilçesinde bir evde saklanırken polis tarafından yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen M.T., tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Yeğenini düğünde öldüren adamın davası başladı, görgü tanıkları olayı anlattı

Sıradaki haber:

Yeğenini düğünde öldüren adamın davası başladı, görgü tanıkları olayı anlattı

Çerezleri, yalnızca veri politikamızdaki hedeflere uygun ve mevzuata uygun bir şekilde kullanmaktayız. Daha fazla bilgi için lütfen veri politikamızı inceleyiniz.